wat doen we ?

Herbeleef je feest door van iedere genodigde een leuke foto te maken. Nodig je gasten uit om plaats te nemen voor de fotobooth in onze vintage caravan. Laat ze lachen en genieten door gebruik te maken van verschillende props en accessoires.  Herbeleef het moment van jullie feest door de fotostrips terug te bekijken. Een waardevol aandenken voor jezelf en al jullie gasten!

 

Een glaasje bubbels geeft net die extra feestelijke touch aan ieder feest. Een pasgehuwd koppel dat net uit de kerk of het gemeentehuis komt, een babyborrel, een tuinfeest, een communie, personeelsfeest, opendeurdag, ... Odette brengt jullie meteen in de juiste sfeer. Op onze website kunt u onze standaard formules terugvinden. Uiteraard maken wij ook formules op naar ieders wensen en budget.

 

 


wIE IS ODETTE ?

Odette het caravannetje, is een dame geboren in het jaar 1978. Odette heeft in haar jonge jaren al heel wat mooie reizen gemaakt. Door haar authentieke karakter straalt Odette gezelligheid uit. Odette houdt van feestjes en evenementen. Ze houdt er van om iedereen een gevoel van geluk, gezelligheid en een mooie herinnering met grote glimlach te bezorgen. Toen ik Odette in 2015 zag was het liefde op het eerste gezicht. Het idee van een mobiele fotobooth, een feestelijke cavabar en Odette was voor mij het perfecte huwelijk. Odette werd gerenoveerd met respect en behoud van haar authentieke elementen. Ze kreeg een fris kleurtje, een luik om te kunnen genieten van een lekker hapje en drankje en binnenin een gezellige inrichting met authentieke elementen. Odette werd eveneens voorzien van een krijtbord op haar deur waar er steeds werk wordt gemaakt van gepersonaliseerde gehandletterde teksten, aangepast aan uw feest. Binnenin vindt u de fotobooth terug met aangepaste props. 

 

Boek Odette voor jouw feest en ontdek haar gezellige persoonlijkheid.  

 

CONTACTEER ONS

Wij zijn beschikbaar voor al jullie feesten: huwelijksfeesten, babyborrels, communiefeesten, verjaardagsfeesten, doopfeesten, tuinfeesten, opendeurdagen, bedrijfsfeesten, evenementen, ...

PORTRET ODETTE

 

Tel: (32) 478 21 63 05

Mail: info@portret-odette.be